ARTDECO30 Aila Airo Kauneuslinnan Ladyt Sedin Klapuh

Me olemme Aila Airo

Kosmetologit:
Kauniainen, Kauneuslinna p. (09) 5051234
Helsinki p. (09) 6221800


Anitra Airo
SKY-kosmetologi, tuotekouluttaja, omistajayrittäjä

Anitran ehtymätön kiinnostus alati kehittyvää kosmetologialaa kohtaan lienee peräisin jo äidinmaidosta, ja ammatinvalinta oli selvä jo pikku tyttönä. Omimillaan Anitra onkin asiakastyössä ja häneltä sujuvat vuosikymmenten kokemuksella niin monipuoliset kosmetologiset hoidot kuin värianalyysit ja kaikkien tuotesarjojemme syventävätkin koulutukset.

 

Saara Hiltunen
SKY- ja CIDESCO-kosmetologi

Pirteä ja iloinen Saara aloitti meillä heti valmistuttuaan Suomen kosmetologikoulusta 2010. Kanssaihmisistä huolehtiminen on sairaanhoitajaksi opiskelevalle Saaralle itsestäänselvyys. Tällä hetkellä Saara on opintovapaalla. 
 

Nunnu Järvilehto
SKY- ja CIDESCO-kosmetologi

Suomen kosmetologikoulusta 2007 valmistunut Nunnu on kolmannen polven kosmetologi. Sydämellinen Nunnu on saanut seurata isoäitinsä Aila Airon ja äitinsä Anitra Airon työtä pienestä pitäen. Hänen lämmin ja huolehtivainen asenteensa saa sinut nauttimaan ja rentoutumaan vaikka hoitola sijaitsee aivan Helsingin ytimessä. Tällä hetkellä Nunnu on äitiyslomalla ja huolehtii pienestä lapsistaan.

 

Alisa Sánchez
SKY- ja CIDESCO-kosmetologi

Alisa on valmistunut Suomen kosmetologikoulusta 2011 ja työskennellyt aiemmin kosmetologina mm. Wienissä ja Finnair Spassa. Meidän Helsingin liikkeessä työskentelevä Alisa taitaa kaikki kosmetologiset hoitomme ja nauttii erityisesti hemmottelevista vartalohoidoista. Hänen rauhallinen ja huolellinen olemuksensa takaa rentouttavan hoidon.

 

Miia Tuikka
SKY-kosmetologi-maskeeraaja, tuotekouluttaja

Miia on valmistunut Oulun kosmetologikoulusta 2006 ja taitaa kaikkien kosmetologisten hoitojen lisäksi mm. intialaisen päähieronnan. Avoin ja aurinkoinen Miia kouluttaa jälleenmyyjiämme kaikkialla Suomessa ja pitää tuotesarjojemme koulutuksia mm. kosmetologiopiskelijoille. Tämän lisäksi hän palvelee edelleen jo kymmenen vuoden kokemuksella uskollista asiakaskuntaamme Kauneuslinnan kauneushoitolassa Kauniaisissa.

 

Sara Urpulahti
SKY- ja CIDESCO-kosmetologi

Helsinkiläinen Sara valmistui Suomen Kosmetologikoulusta 2015 helmikuussa. Hänellä on erinomainen aiempi kokemus asiakaspalvelusta ja se näkyy nyt meillä. Sara palvelee Sinua sekä Kauniaisten että Helsingin liikkeessämme.

 

Miia Vistinmäki
SKY-kosmetologi

Pohjanmaalta kotoisin oleva Miia on valmistunut Vaasan Ammattiopistosta vuonna 2010, ja omaa Suomen Taitaja -kisan voittajan tittelin vuodelta 2010. Hänen kauniit ja hyvät otteensa saa sinut unohtamaan kaiken muun ja keskittymään nauttimaan hoidosta. Miialla on vuosien kokemus asiakaspalvelu- ja hoitotyöstä. Miia palvelee Sinua sekä Kauniaisten että Helsingin liikkeessämme.

 

 

Toimisto:
Kauniainen, Kauneuslinna puh. (09) 5051234
Sähköpostiosoitteet Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Anitra Airo
omistajayrittäjä, SKY-kosmetologi
puh. 0400 427 942

 

Satu Söderlund
omistajayrittäjä, KTM
puh. 050 555 4313

Satu on johtanut yritystä äitinsä Aila Airon poismenosta lähtien ja vastaa liiketoiminnan suunnasta: mm. markkinointiviestinnästä ja tuotevalikoimasta. Hän huolehtii myös perheyrityksen taloudesta, henkilöstöstä ja monenlaisista toimiston taustatöistä ja viihtyykin yleensä Kauneuslinnassa iltamyöhälle.

 

Anne Pelkonen
varastopäällikkö

Anne on yrityksen osakas ja vastannut varaston ja pakkaamon toiminnasta jo lähes 30 vuotta! Aamuvirkkuna hän on aina ensimmäisenä toimistolla.

 

Mari Ihalainen
markkinointikoordinaattori/myyntineuvottelija, tradenomi, CIDESCO-kosmetologi

Marin tavoitat toimistoltamme huolehtimasta niin lehdistö ja pr – asioista kuin yhteistyöstä kosmetologikoulujen kanssa. Mikäli olet kiinnostunut uudesta hoitosarjasta tai ARTDECO-meikkitelineestä hoitolaasi, saat kaiken tarvitsemasi tiedon Marilta.

 

Katja Kemppi
markkinointisuunnittelija, muotoilija-AMK

Katja on isoäitinsä Aila Airon perustaman yrityksen osakas ja vielä osittaisella hoitovapaalla. Katjan kädenjälki näkyy niin esitteissämme kuin jälleenmyyjäpostissamme.

 

Ina Perkiö
merkonomi, SKY- ja CIDESCO-kosmetologi

Herttainen Ina valmistui markkinoinnin merkonomiksi vuonna 2007 ja keväällä 2016 kosmetologiksi Suomen Kosmetologikoulusta. Ina palvelee tukkuasiakkaitamme Kauneuslinnasta käsin, sekä toimii Artdeco-kouluttajana kosmetologi-opiskelijoille ja jälleenmyyjille.