PHYRIS Triple A retinolituotteet

Triple A - kolmen Retinolin yhdistelmä

Ennenkuulumattoman tehokas ja silti hellävarainen PHYRIS TRIPLE A -hoitolinja tasoittaa rypyt ja juonteet. Tuotekehityksessä on käytetty uusinta teknologiaa, joka mahdollistaa entistä suuremmat retinolipitoisuudet ihonhoitotuotteissa hellävaraisuudesta tinkimättä. TRIPLE A -hoitolinjan tuotteet ovat erittäin hyvin siedettyjä herkälläkin iholla ja ne säilyttävät tehokkuutensa 24 tuntia.

Triple A - kolmen Retinolin yhdistelmä
Retinoli, A-vitamiini klassisessa muodossaan, madaltaa ihon ryppyjä ja juonteita sekä parantaa sen uusiutumiskykyä ja elastisuutta.

Liposomeihin kapseloitu retinoli on A-vitamiinin tehokkain muoto. Se tukee ihon kollageenisynteesiä useiden tuntien ajan ja taistelee tehokkaasti juonteiden syntymistä vastaan.

Persikan mehun luonnollinen retinoli suojaa ihoa vapailta happiradikaaleilta ja liialliselta kosteuden haihtumiselta.

Kolmen eri retinolin vaikutusta täydentää ainutlaatuisella tavalla niasiiniamidi, joka tasoittaa ihon väriä, vahvistaa ihon luontaista suojaa ja madaltaa tehokkaasti ryppyjä ja juonteita. Lisäksi se parantaa A-vitamiinin siedettävyyttä herkälläkin iholla ja sopii käytettäväksi myös aurinkoiseen aikaan.

Retinol -trion vaikutukset
- Erittäin tehokas
- Erittäin hyvin siedetty
- Vaikuttaa 24 tuntia

Ainutlaatuinen Retinol Trio -yhdiste palauttaa ihon nuorekkuuden. Uusinta teknologiaa hyödyntävä retinoli-konsepti mahdollistaa pysyvästi ihoa uudistavat hoitotulokset. Kolmesta täyteläisyydeltään erilaisesta hoitovoiteesta löydät itsellesi sopivimman vaihtoehdon!

RETINOL BALM
Kevyt emulsio rasvoittuvalle ja sekaiholle. Sisältää retinoli-trion lisäksi mm. ihon aineenvaihduntaa vilkastuttavia leväuutteita.

RETINOL CREAM
Sametinpehmeä hoitovoide kosteutta kaipaavalle ja normaalille iholle. Sisältää retinoli-trion lisäksi mm. ihoa suojaavaa E-vitamiinia.

RETINOL CREAM RICH
Täyteläinen elvyttävä hoitovoide vaativalle ja kuivalle iholle. Sisältää retinoli-trion lisäksi mm. tehokkaasti ihoa hoitavia öljyjä.


Tehosta hoitoa elvyttävällä hoitoainetiivisteellä, kiinteyttävällä silmänympärysvoiteella sekä kasvonpiirteitä välittömästi kohottavalla naamiolla:

RETINOL FORMULA
Täydennä hoitoa tehokkaasti ihoa tasoittavalla hoitoainetiivisteellä! Levitä kasvoille, kaulalle ja dekolteelle, tai vain paikallisesti erityistä huomiota tarvitseville alueille, sellaisenaan tai yhdessä hoitovoiteen kanssa. Sisältää retinoli-trion lisäksi tehokkaasti ihoa kosteuttavia leväuutteita. Miedontuoksuinen, kevyt emulsio sopii erittäin hyvin myös miehille.

RETINOL EYE CREAM
Kiinteyttävä silmänympärysvoide, jota voi käyttää myös naamiona. Sisältää A-vitamiinin lisäksi muratinlehtiuutetta ja peptidejä, jotka vähentävät silmänalusten turvotusta ja häivyttävät silmäpusseja. Taputtele pienen helmen kokoinen määrä RETINOL EYE CREAM -silmänympärysvoidetta silmänympärysiholle puhdistuksen ja SOMIn jälkeen.

RETINOL MASK
Välittömästi kohottava hoitonaamio. Ihosta tulee hetkessä sileämpi ja kimmoisampi! Levitä runsas kerros RETINOL MASK -naamiota puhdistuksen ja SOMIn jälkeen kasvoille, kaulalle ja dekolteelle. Anna naamion vaikuttaa n. 10 - 15 minuuttia. Vaikutusajan jälkeen imeytymättömän  voidenaamion voi hieroa ihoon tai pyyhkiä kevyesti kasvopaperilla. Levitä iholle lopuksi TRIPLE A silmänympärys- ja hoitovoide.