PHYRIS Time Release tehoseerumit

Time Release -tehoseerumit - välittömästi näkyvät, tuntuvat ja pitkäaikaiset hoitotulokset

Muokkaa omaa PHYRIS-hoito-ohjelmaasi helposti elämäntilanteesi mukaan tehokkailla seerumeilla. Ne sopivat jokaisen PHYRIS-hoitovoiteen alle: Monikerroksiseen sipulimaiseen rakenteeseen kapseloidut vaikutusaineet takaavat hoidon pitkäaikaiset vaikutukset iholla ja korkean vaikutusainepitoisuutensa ansiosta tehoseerumit antavat iholle välittömästi näkyvät ja tuntuvat hoitotulokset.


Hyaluronic Super Moist - superkosteuttaja

Tehokkaasti kosteuttava ja tasoittava seerumi sopii erityisesti kuivalle ja kosteutta kaipaavalle iholle. Monikerroksinen, kapseloitu hyaluronihappo vapautuu hitaasti kosteuttaen ihoa tehokkaasti useiden tuntien ajan. Pienen molekyylikokonsa ansiosta Filler-hyaluronihappo kulkeutuu syvemmälle ihon sarveiskerrokseen silottaen ihon pintaa sisältäpäin. Kiristävä tunne katoaa ja iho tuntuu ja näyttää ihanan pehmeältä ja sileältä. Sopii mainiosti urheilijalle, tai virkistykseksi kesällä!

Vitamin Flash - virkistävä vitamiinipommi

Virkistävä ja elvyttävä vitamiiniseerumi suojaa ihoa ennenaikaiselta ikääntymiseltä. Nanokapseloitu koentsyymi Q10 suojaa ihoa vapailta radikaaleilta. Ihon elinvoimaisuus palautuu, iho hehkuu jälleen terveempänä ja nuorekkaampana. C-vitamiini kirkastaa, suojaa ja kiinteyttää. Iho näyttää ja tuntuu kauniin tasaiselta. Herätä iho nauttimaan keväästä!

Peptide Relax-Lift - prinsessaseerumi

Elvyttävä, ihoa rentouttava seerumi. Tämä kiinteyttävä anti-aging seerumi tasoittaa ihoa näkyvästi. Liposomirakenteeseen kapseloitu tripeptidi tehostaa ihon luonnollista uusiutumisprosessia. Argireliini (Botoxin kaltainen aine), rentouttaa kasvojen ilmelihaksia tasoittaen näin pieniä ilmeryppyjä ja juonteita. Kiinteämmän tuntuinen, hehkuvampi ja tasaisempi iho. Erityisen hyvä valinta kesän jälkeen.

Retinol Anti-Age - uudistava ja elvyttävä seerumi

Ylellinen, ihoa tehokkaasti kosteuttava ja uudistava seerumi. Kapseloitu retinoli (A-vitamiini) tukee ihon luonnollista kollageenisynteesiä ja hidastaa näin juonteiden ja ryppyjen syntymistä. Hyaluronihappo täydentää ihon tärkeitä “kosteusvarastoja” sitomalla tehokkaasti kosteutta itseensä. Kuningattarien kauneuden salaisuus!

Collagen Filler - välittömästi kiinteyttävä seerumi

Tehokkaasti kiinteyttävä seerumi. Aktivoiva anti- aging seerumi parantaa ihon joustavuutta ja kimmoisuutta. Liposomirakenteeseen kapseloitu merikollageeni parantaa ihon kimmoisuutta ja biopeptidit tukevat ihon luonnollista kollageenisynteesiä, jolloin iho tuntuu pehmeämmältä ja joustavammalta. Joustavampi ja kiinteämmän tuntuinen iho. Kokeile dekolteelle!

Ceramide Repair - suojaa ja hellää hoivaa

Vahvistava, ihoa suojaava seerumi sopii erinomaisesti kuivalle iholle, ja se ennaltaehkäisee ennenaikaista ihon vanhenemista. Sipulimaiseen rakenteeseen kapseloitu B-vitamiiniyhdiste suojaa ihoa ympäristön haittavaikutuksilta. Seramidit ja soijauute ehkäisevät kosteuden haihtumista. Ihon lipidivaippa eheytyy ja epidermis vahvistuu. Tuloksena tasaisempi, vahvempi iho. Erinomainen talvi-ihon hellään hoivaan.