PHYRIS SkinControl Healthy Skin in balance

Herkän ihon ja couperosan hoitoon suunnitellut Skin Control -tuotteet vähentävät punoitusta, ja vahvistavat ja suojaavat ihoa. Couperose Cream ja Balm hoitavat hellävaraisesti mm. rosaceaa. Ihon luonnollinen suojavaippa vahvistuu, ja punoitus ja ärsytys vähentyvät. Ainutlaatuiset bioteknologiset entsyymit suojaavat ihoa infrapunasäteilyn haitoilta. Purppuraleväuutteet vahvistavat verisuonia ja sidekudosta. 

 

Rauhoittava ja vahvistava Anti Stress Cream 24h erikoishoitovoide rasittuneelle, punottavalle ja couperosaiholle. Sinkkioksidilla on tulehduksia rauhoittava ja antiseptinen ominaisuus ja se vähentää tehokkaasti ihon punoitusta ja couperosaa.

 

Rauhoittava, pehmittävä Anti Stress Mask -voidenaamio vähentää punoitusta ja tasoittaa ja viilentää herkkää ihoa. Tiikeriruohouute parantaa ihon elastisuutta ja aktivoi kollageenisynteesiä. Ihon uusiutuminen nopeutuu ja ihosta tulee jälleen tasainen ja pehmeä. 

 

Virkistävä ja kevyt Couperose Balm on 24 tunnin voide on tarkoitettu couperosaan taipuvalle iholle. Kosteuttava voide vahvistaa ja suojaa ihoa, ja se sisältää myös sinkkiyhdistettä. Se myös parantaa ihon vastustuskykyä. 

 

Couperose Cream on elvyttävä 24 tunnin hoitovoide, joka vahvistaa ja uudistaa ihoa sen sisältämän Age Control Complex -yhdisteen ansiosta. Purppuraleväuutetta sisältävä voide vahvistaa verisuonia ja kudosta tehden ihosta vahvemman. Se sisältää myös helmiäistä, joka häivyttää punoitusta näkyvästi.

 

UV Add On on monikäyttöinen aurinkosuoja-seerumi kasvoille, kaulalle ja dekolteelle, jossa SPF 30. Seerumi sisältäää E-vitamiinia joka tehostaa ihon kosteudensitomiskykyä, rauhoittaa ärtynyttä ihoa ja suojaa ihoa vapailta radikaaleilta ennenaikaiselta ikääntymiseltä.

 

All-in-one -päivävoide BB Beauty Balm kosteuttaa, tasoittaa ihon sävyä ja sisältää aurinkosuojan SPF 20. Se häivyttää ihon kirjavuutta sekä laajentuneita huokosia saaden ihon hehkumaan raikkaan ja hyvinvoivan näköisenä.