2017 PHYRIS Sensitive tuotteetJoka kolmannella naisella on herkkä iho, joka reagoi nopeasti sekä ärsyyntyy, punoittaa, kiristää ja kutiaa herkästi. Sään vaihtelut, aurinko, kylmä tai vääränlainen hoito saa ihon reagoimaan, ja stressi näkyy iholla. PHYRIS Sensitive -tuotteet on suunniteltu täyttämään herkemmänkin toiveet ihonhoidossa, tarvittiinpa intensiivistä kosteutusta tai elvyttävää ja uudistavaa hoitoa. Rauhoittavat Sensitive-tuotteet vahvistavat ihon omaa suojaa, ja herkkäkin saa nauttia hyvästä olosta huoletta! 

Sensitive Anti Aging

Herkälle iholle suunniteltu silkkinen anti-aging -hoitovoide vähentää juonteita ja vahvistaa ihon omaa suojaa. B-vitamiiniyhdiste tukee ihoa vahvistavaa proteiini-, lipidi- ja keramidisynteesiä. Defense complex -yhdiste vahvistaa ihon puolustusmekanismia, ja sillä on tulehdusta hillitsevä ja rauhoittava vaikutus. Globe daisy -uute toimii ennenaikaista vanhenemista vastaan sekä puolustaa ihoa ympäristön haitoilta. Laventeliuute rentouttaa ja saa juonteet katoamaan luonnollisti. Sisältää myös laadukasta karitevoita. Tuloksena kiinteä, joustava ja ihanan pehmeä iho! Sopii herkälle kuivalle iholle ja sekaiholle, erinomaisesti myös meikin alle.

Sensitive Nutri Revitalizing

Elvyttävä ja uudistavan hoitovoiteen vaikutusaineet on huolellisesti valittu tukemaan herkän, kuivan ihon tarpeita: Sensitive Nutri Revitalizing paitsi ravitsee, suojaa ja vahvistaa ihoa, myös kiihdyttää ihon luonnollista uusiutumisprosessia. B-vitamiiniyhdiste tukee ihoa vahvistavaa proteiini-, lipidi- ja keramidisynteesiä. Defense complex -yhdiste vahvistaa ihon puolustusmekanismia, ja sillä on tulehdusta hillitsevä ja rauhoittava vaikutus. Anti-aging-peptidit parantavat ihon keramidisynteesiä, ja ihon joustavuus ja kimmoisuus lisääntyvät. Ginseng-uute ravitsee ja vahvistaa ihon luonnollista uusiutumista. Karitevoi ja skvalaani hoitavat herkkää, kuivaa ihoa. Tuloksena kimmoisa ja hyvinvoiva iho! Täyteläinen voide sopii myös kylmään vuodenaikaan.

Sensitive Moisturizing

Kosteuden puutteesta johtuvat juonteet saavat kyytiä tehokkaasti kosteuttavalla, kevyellä Sensitive Moisturizing –hoitovoiteella. Herkälle iholle suunniteltu raikas tehokosteuttaja myös rauhoittaa ja vahvistaa ihoa. B-vitamiiniyhdiste tukee ihoa vahvistavaa proteiini-, lipidi- ja keramidisynteesiä. Defense complex -yhdiste vahvistaa ihon puolustusmekanismia, ja sillä on tulehdusta hillitsevä ja rauhoittava vaikutus. Rauhoittava viikunauute tuo iholle välittömästi virkistävää kosteutta, setripuunöljy -uute kiihdyttää solujen uusiutumista. Skvalaani ehkäisee kosteuden haihtumista ja parantaa ihon vastustuskykyä. Tuloksena pehmeä ja kosteutettu iho! Sopii kaikille ihotyypeille, ja erityisesti lämpimään vuodenaikaan.