phyris sc
PHYRIS
See Change - näkyvä muutos

PHYRIS SEE CHANGE -tuotteet poimivat parhaat vaikutusmekanisminsa meren aalloilta: meri on ehtymätön kauneuden lähde, ja esimerkiksi levien hyvää tekevät ominaisuudet on tunnettu jo pitkään ihon hoidossa. Uudenlainen teknologia mahdollistaa meren antimien hyödyntämisen puhtaasti, valvotusti ja standardisoidusti. Tuloksena on turvallisia ja tehokkaita, laboratoriossa kehitettyjä innovatiivisia Blue Evolution Essences -vaikutusaineita, jotka uudistavat, saavat ihon kukoistamaan ja palauttavat ihon luonnollisen joustavuuden. Ne vähentävät ryppyjä ja juonteita, ja iho on selkeästi elinvoimaisempi. Tuloksena on näkyvästi nuorempi iho!

Elvyttävä hoitovoide BEAUTY SLEEP on kuin ihanat kauneusunet: se sisältää useita innovatiivisia Blue Evolution Essences -vaikutusaineita, jotka suojaavat ihoa ennenaikaiselta vanhenemiselta, vahvistavat ihon rakennetta ja aktivoivat solujen toimintaa. Beauty Sleep -voidetta levitetään illalla puhdistetuille kasvoille, kaulalle ja dekolteelle ihotyypin mukaisen, aktivoivan Phyris SOMI-tuotteen jälkeen. BEAUTY SLEEP on täydellinen yövoide, jonka ansiosta hehkut aamulla näkyvästi upeampana!

Lisää Phyriksen SEE CHANGE -linjan tehokasta V-CONTOUR -seerumia kasvoille, kaulalle ja dekolteelle: tehohoito kosteuttaa, kiinteyttää ja palauttaa ihon kimmoisuuden. Leuan ja kaulan muodostama V-alue napakoituu innovatiivisten Blue Evolution Essences -vaikutusaineiden ansiosta, rypyt ja juonteet häivyttyvät ja ihon luonnollinen 3D-verkko kiinteytyy. Iho tuntuu näkyvästi nuorekkaammalta. V-Contouria levitetään puhdistetulle iholle noin 1 - 2 pipetillistä ja annetaan imeytyä. Seerumin jälkeen iholle levitetään hoitovoide.

phyris sc 2016 beautysleep V contour