PHYRIS Re aikuiselle iholle

Re - Aikuisen naisen ihoa hellivä, elvyttävä ja vahvistava hoito

PHYRIS Re -linjan hoitotuotteisiin on yhdistetty tehokkuus, herkkäihoisellekin sopiva koostumus ja näkyvät hoitotulokset: Vastustamattoman pehmeä, kimmoisa ja tasainen iho!

Elvyttää, kiinteyttää ja vahvistaa

Uuden sukupolven kiinteyttävät hoidot perustuvat ainutlaatuiseen Matrix-Peptide -yhdisteeseen. Se sisältää kolmea ainesosaa, jotka elvyttävät solutoimintaa ja aktivoivat ihon omaa kollageeni- ja elastiinisäikeiden uudistumista ja vahvistavat ihoa.

- Glukoosi antaa energiaa soluille
- Peptidit ravitsevat
- Kupari stimuloi

Toisiinsa yhdistettyinä ne luovat Matrix-Peptide -yhdisteen ainutlaatuisen vaikutuksen, jolla saadaan ihosta vahvempi, kimmoisampi ja elinvoimaisempi!

Re -tuotteet sisältävät myös kamelian siemenöljyä, joka on tunnettu korkeasta gammalinoleenihappopitoisuudestaan. Se korjaa ihon pintaa, tarjoaa nopean lievityksen rasittuneelle iholle ja auttaa ihoa uudistumaan nopeammin. Kamelian siemenöljy rauhoittaa ja vahvistaa ihoa, joten Re -tuotteet sopivat myös herkkäihoisille.

Tuotteiden ainutlaatuinen koostumus rakentuu useista eri kasvirasvoista, mm. cupuacu- ja karitevoista. Täyteläiset voiteet ravitsevat ihoa tehokkaasti ja antavat sille optimaalisen suojan kosteuden haihtumista vastaan jättämättä ihoa rasvaisen tuntuiseksi.

PHYRS Re tuote

Uudistava ja tehokas - myös herkkäihoisille!

Re DESIGN Décolleté
Kiinteyttävä ja uudistava hoitovoide kaulan ja dekolteen hoitoon vahvistaa sidekudosta sekä ehkäisee juonteiden syntyä. Matrix-Peptide -yhdiste, punaleväuute sekä mangostanipuun hedelmistä saatava uute parantavat rinnanalueen kiinteyttä.

Re Contour Cream
Kiinteyttävä ja elvyttävä 24h-hoitovoide antaa iholle uutta kimmoisuutta, kestävyyttä ja silkinpehmeän tunteen. Stimuloiva Matrix-Peptide -yhdiste vahvistaa ihon kollageeni- ja elastiinituotantoa. Re Contour Cream sisältää myös kiinteyttävää punaleväuutetta sekä hoitavaa ja suojaavaa karitevoita.

Re Fill Cream
Täyteläinen ja uudistava 24h-voide vaativalle, kuivalle iholle ravitsee ja kosteuttaa ihoa pitkäkestoisesti ja suojaa ihoa kosteuden liialliselta haihtumiselta. Hoitovoide sisältää korkealaatuisia rasvoja ja hoitavia öljyjä, Matrix-Peptide -yhdistettä sekä ginsenguutetta, joka vahvistaa ja elvyttää ihoa. Oliivivoi tekee voiteesta ihanan täyteläisen.

Re Pair One Drop -seerumi
Öljygeelipohjainen seerumi vahvistaa ihon kollageeni- ja elastiinisäikeiden verkkoa, ja ihanan öljymäinen koostumus pehmittää kuivaa ja karheaa ihoa. Sisältää seramideja ja välttämättömiä rasvahappoja. Levitä aamuin illoin yksi tippa Re -hoitovoiteen alle.

Re Pair Eye & Lip
Re Pair Eye & Lip hoitaa, kosteuttaa ja kiinteyttää herkkää silmän- ja huultenympärysihoa. Matrix-Peptide -yhdisteen lisäksi punaleväuute tekee ihosta pysyvästi kiinteämmän, ja tulos on heti huomattavissa. Silkkiakaasiauute kohottaa silmänympärysihoa. Kamelian siemenöljyn korkea gammalinoleenihappopitoisuus hoitaa ihoa ja rauhoittaa rasittunutta silmänypärysihoa.