PHYRIS hyaluron

Hydro Active kosteuttaa

Kaikkien ihotyyppien hoidossa on tärkeää ehkäistä kosteuden liiallista haihtumista. Hydro Active -tuotelinjan hoitotuotteet sisältävät nyt entistä tehokkaampia vaikutusaineita. Erityyppiset hyaluronihapot, lipidit, leväyhdisteet sekä arvokkaat kasviuutteet sitovat iholle sen tarvitsemaa kosteutta, sekä suojaavat ja hoitavat ihoa ehkäisten sen ennenaikaista vanhenemista.

Kevyt Aqua Sensation Gel on 24 tunnin raikastava, tehokosteuttava geeli normaalille ja pintakuivalle iholle. Se tukee ihon luonnollista kosteustasapainoa. Hyaluronihappo, oliivinlehtiuute ja pantenoli hoitavat ja sitovat iholle sen tarvitsemaa kosteutta. Kuivuudesta johtuvat pienet pintarypyt katoavat, iho tuntuu ja näyttää selvästi sileämmältä.

Täyteläinen Aqua Senation Cream on 24 tunnin tehokosteuttava voide kuivalle iholle. Hyaluronihappo, savanninruohouute ja lipidit ylläpitävät ihon kosteuspitoisuutta erityisen pitkään, pehmittävät karhean kuivaa ihoa ja saavat sen tuntumaan jälleen sileältä ja joustavalta.

Kuivalle aikuiselle iholle sopiva Hyaluron Sensation Cream on 24 tunnin kosteutta ihoon sitova voide. Hoitovoiteen sisältämä monikerroksinen hyaluronihappo muodostaa ihon pinnalle kosteusvaraston, josta vapautuu kosteutta iholle 24 tunnin ajan. Karitevoi ja skvalaani tasoittavat, pehmittävät kuivaa ja karheaa ihoa sekä ehkäisevät kosteuden liiallista haihtumista. Iho näyttää sekä tuntuu raikkaalta ja kimmoisalta.

Hyaluron Sensation Caps -tehohoitokapselit sisältävät erityisen pienikokoista Filler-hyaluronihappoa, joka imeytyy syvälle sarveiskerrokseen, missä se imee itseensä kosteutta kasvattaen näin kokoaan. Kapselit sopivat käytettäväksi sekä kuuriluonteisesti hoitovoiteen alle että meikinpohjustukseen. Pienet rypyt ja juonteet tasoittuvat, saaden ihon näyttämään selvästi sileämmältä.