PHYRIS derma control vaativalle ongelmaiholle

Derma Control - vaativalle ongelmaiholle

Hopean antibakteerisista vaikutuksista on tiedetty jo pitkään. PHYRIS Derma Control -tuotteiden sisältämä Mikro-Silver-aineosa on erittäin hygieenistä, puhdasta hopeajauhetta. Se on erittäin huokoista ja pystyy siksi sitomaan itseensä ylimääräistä rasvaa ihon pinnalta. Se vähentää kiiltoa sekä suojaa tulehduksilta.   

Skin Normalizing Cream 24-h voide seka- ja rasvoittuvalle iholle. Tasapainottaa talineritystä ja vähentää iholla esiintyvää kiiltoa. Antibakteeriset aineosat suojaavat tulehduksilta. Pehmittää ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti.

Kevyt Sicca Repair Balm 24-h hoitovoide pintakuivalle, epäpuhtaalle ja punoittavalle iholle. Vähentää ihon rasvoittumista ja antaa iholle antibakteerisen suojan. Rauhoittaa ja kosteuttaa tehokkaasti. Kirkastaa, pehmittää ja tasoittaa karheaa hilseilevää ihoa. 

Silver Pure Concentrate -hoitoainetiiviste epäpuhtaan ihon tehohoitoon vähentää tulehduksia ja punoitusta. Parantaa ihon vastustuskykyä ja edistää ihon toimintaa ja ihon paranemista. Sopii myös paikalliskäyttöön.

Erikoisnaamio Silver Balance Mask rasvoittuvalle, punoittavalle sekaiholle. Rauhoittaa välittömästi ärtyneitä ihoalueita ja vähentää rasvaisuutta. Tasoittaa, puhdistaa ja kirkastaa ihoa välittömästi.