Aila Airo kauneushoitola

Kaunis minä. Joka päivä.

Mitä, jos antaisit itsesi nauttia kauneudesta ja hyvästä olosta joka päivä? Hoitolaamme ei sentään tarvitse ihan joka päivä tulla, mutta meillä käyntisi jälkeen saat juuri oikeat hoitotuotteet myös kotiin, jotta voit hoitaa itseäsi oikein. Kauneutta voi ylläpitää huoltamalla sitä joka päivä.

Tarvitsetko erityistä hellimistä vai huoltokäynnin? Vai kenties molemmat? Kuinka paljon meillä on aikaa?
Valittavanasi on hoitoja lyhyistä, puolen tunnin huoltotuokioista pitkiin hemmotteluihin, räätälöidysti juuri sinulle!

Juuri se oikea -hoitopaketti kootaan sen mukaan mitä sinä tarvitset. Sinun ei tarvitse tietää etukäteen mitä se on. Meidän ammattitaitoomme kuuluu tietää!

1h, 75 - 90€
1h 30 min, 100 - 150€
2h, 140 - 180€
Kasvo- ja vartalohoidon hinta muodostuu käytetyn ajan 58 €/h sekä valittujen hoitotuotteiden ja -laitteiden (noin 15 - 60 €) mukaan. Hoitomme perustuvat aina tarkkaan ihontutkimukseen ja asiakkaan toiveiden kartoitukseen.

Pari sanaa kasvohoidoistamme
Kaikki kasvohoitomme alkavat rentouttavalla selän hieronnalla. Meiltä myös lähdet aina huoliteltuna: Tiesithän, että voit tulla meille huoletta vaikka aamutuimaan, koska meillä kasvohoitoon kuuluu kevyt meikki. Lunastamalla sarjakortin saat 5 hoidon sarjasta -5% ja 10 hoidon sarjasta -10% alennuksen.

Osaavien kosmetologiemme käsissä saat juuri oikeanlaista hemmottelua. Tervetuloa!


ESTEEN SATTUESSA

Varattuasi ajan kosmetologiltamme, esteen sattuessa ole ystävällinen ja ilmoita siitä viimeistään edellisenä päivänä, muuten joudumme veloittamaan käyttämättömän ajan.