12.9

Aila Airo - Tule kouluttautumaan

Innostus tarttuu!

Käytätkö ja suositteletko tuotteita monipuolisesti? Askarruttaako mieltäsi
raaka-aineita ja niiden vaikutusta koskeva kysymys? Tule päivittämään tietosi!

Suunnittelemme yhdessä hoitolaasi sopivimman tuotekokonaisuuden ja
koulutukset toiveittesi mukaan. Innostavien koulutuspäivien välillä tietomme ja taitomme on aamusta iltaan vain puhelinsoiton päässä, p. (09) 5051234.

Nauti perheyrityksemme lämpimästä tunnelmasta ja hyödynnä pitkä historiamme kauneuden parissa!

 

dermaviduals korneoterapia

 

 

 

Miksi dermaviduals®-kosmetiikka on poikkeuksellista?
Monet tavanomaiselle kosmetiikalle herkistyneet ja mm. atoopikot ja psoriaatikot ovat saaneet avun siitä, että tuotteet sisältävät ainoastaan fysiologisia raaka-aineita. Korneoterapiassa ei käytetä lainkaan iholle vieraita aineita: dermaviduals®-ihonhoitotuotteissa ei käytetä säilöntäaineita, mineraaliöljyjä, silikonia, väriaineita eikä hajusteita. Erityislaatuisen voidepohjan lisäksi hoitosarja tarjoaa asiakkaalle räätälöityjä tuotteita ja kosmetologille ammatillista mielihyvää: useilla liposomi- ja nanopartikkelitiivisteillä, kasviuutteilla sekä hoitavilla öljyillä hoitovoiteesta saadaan täysin yksilöllinen! dermaviduals®-ihonhoitosarjan on kehittänyt ansioitunut saksalainen orgaanisen kemian tohtori Hans Lautenschläger. Liity sinäkin tyytyväisten käyttäjien joukkoon!

 

4.12.17 dermaviduals® -kosmetologiksi I
dermaviduals® tarjoaa lukemattomia mahdollisuuksia yksilöllisiin hoitoihin. Kouluttaudu perusteellisella kurssilla dermaviduals® -kosmetologiksi.

13.2.18 dermaviduals® -kosmetologiksi I
dermaviduals® tarjoaa lukemattomia mahdollisuuksia yksilöllisiin hoitoihin. Kouluttaudu perusteellisella kurssilla dermaviduals® -kosmetologiksi.

26.2.18 dermaviduals® -kosmetologiksi I
dermaviduals® tarjoaa lukemattomia mahdollisuuksia yksilöllisiin hoitoihin. Kouluttaudu perusteellisella kurssilla dermaviduals® -kosmetologiksi.

27.2.18 dermaviduals® -kosmetologiksi II - Tuotteet hoitolakäyttöön sekä syventävä tuotetietous Hyvä kertauskurssi kaikille dermaviduals® -jälleenmyyjille!

 

 

PHYRIS inspiroiva hoitosarja
Hellivät PHYRIS hoidot - kaunis olo!
PHYRIS on edistyksellinen hoitosarja, jonka ainutlaatuinen, tuloksellinen 3-vaiheinen hoito-ohjelma saa ihon hehkumaan nuorekkaana ja hyvinvoivana. Tarjoa asiakkaallesi ylellisesti hemmottelevia hoitoja ja erikoishierontoja. PHYRIS-tuotteet valmistetaan uusimmalla teknologialla lääketeollisuudessakin käytettyjen standardien mukaisesti. Tuotteissa käytetään luonnosta saatavia ensiluokkaisia vaikutusaineita. PHYRIS on täynnä inspiraatiota!

 

6.11.17 Tuotekoulutus aloittavalle Phyris-jälleenmyyjälle

7.11.17 Erikoistuotteet hoitolakäyttöön sekä syventävä tuotetietous
Hyvä kertauskurssi kaikille PHYRIS-jälleenmyyjille!

29.1.18 Tuotekoulutus aloittavalle Phyris-jälleenmyyjälle

20.1.18 Erikoistuotteet hoitolakäyttöön sekä syventävä tuotetietous
Hyvä kertauskurssi kaikille PHYRIS-jälleenmyyjille!

 

   

Doctor Eckstein BioKosmetiikkaa

 

 

 

 

 

 

 Doctor Eckstein - Biokosmetiikan edelläkävijä
Biokosmeettinen ja farmaseuttinen tutkimus, osaaminen sekä kokemus yhdistetään huolellisesti tuotteiksi, jotka tukevat ihon omaa luonnollista toimintaa ja sopivat kaikille ihotyypeille, jopa herkimmille ihoille. Kaikki Doctor Eckstein -tuotteiden pohja- ja vaikutusaineet valmistetaan laadultaan parhaista ja tarkasti tutkituista luonnon raaka-aineista. Yksilöllisesti valituilla Doctor Eckstein -ihonhoitotuotteilla on saavutettu erinomaisia hoitotuloksia jo vuosikymmenien ajan.

20.11.17 Tuotekoulutus aloittavalle Doctor Eckstein-jälleenmyyjälle

21.11.17 Erikoistuotteet hoitolakäyttöön sekä syventävä tuotetietous
Hyvä kertauskurssi kaikille Doctor Eckstein-jälleenmyyjille!

5.2.18 Tuotekoulutus aloittavalle Doctor Eckstein-jälleenmyyjälle

ARTDECO meikki

 

 

 

 Edelläkävijä tarjoaa ratkaisuja kauniiseen päivään, kätevää muunneltavuutta ja laajan valikoiman värivaihtoehtoja. Siinä jo kolmekymmentä vuotta alan huipulla olleen saksalaisen ARTDECO-meikkisarjan idea pähkinänkuoressa!

 

11.12.17 Tuotekoulutus kun haluat ryhtyä ARTDECO-jälleenmyyjäksi

12.12.17 Meikkitekniikkakurssi kun haluat päivittää taitojasi ja syventää tuotetuntemustasi

15.1.18 Tuotekoulutus kun haluat ryhtyä ARTDECO-jälleenmyyjäksi

16.1.18 Meikkitekniikkakurssi kun haluat päivittää taitojasi ja syventää tuotetuntemustasi

19.2.18 Tuotekoulutus kun haluat ryhtyä ARTDECO-jälleenmyyjäksi

20.2.18 Meikkitekniikkakurssi kun haluat päivittää taitojasi ja syventää tuotetuntemustasi

AilaAiro Logo musta

AilaAiro Logo musta

AilaAiro Logo musta

Koulutukset järjestämme Kauneuslinnassa Kauniaisissa ellei kurssin yhteydessä ole muuta mainittu. Meille on helppo tulla niin autolla kuin junallakin. Kaikki koulutukset ovat jälleenmyyjillemme maksuttomia. Varatusta, käyttämättä jätetystä kurssipaikasta veloitamme 100€ (alv 0%) peruutusmaksun.

Järjestämme koulutuspäiviä joustavasti myös muina aikoina, kysy lisää!

Ilmoittautumiset: Aila Airo Kauneuspalvelut Ky (09) 505 1234, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.