ARTDECO ArtCoutureCollection

Meikkimosaiikeillä aina yksilöllinen väripaletti!

ARTDECO-meikkikokoelman ydin on mosaiikkisysteemi. Se koostuu luomiväreistä, poskipunista ja erikokoisista magneettipohjaisista meikkirasioista. Voit itse valita mielivärisi yksilöllisesti rasiaan, yhdistellä värejä ja vaihtaa kuluneiden tilalle uudet. 

Luomivärien valikoima on vertaansa vailla. Se täyttää kaikki toiveesi halusitpa mattavärejä, hillityn hohtavia, kimaltelevia tai hehkuvan värikkäitä vivahteita. Mosaiikkiluomivärinapit sopivat ARTDECO-meikkirasiaan, poimi omasi!

Innovatiivinen Eye Designer -luomiväri on erityisen helppokäyttöinen. Valitse kätevään kaksipäiseen applikaattorivarteen haluamasi väripatruunat. erittäin hienojakoinen luomiväri pysyy hyvin ja on vedenkestävä. Applikaattorivarteen voit vaihtaa yhä uusia värejä. 

Eye Shadow Base -luomivärinpohjuste tekee silmämeikistäsi vedenkestävän eivätkä värit karkaa luomivakoihin päivän kuluessa. Valikoimasta löytyy myös hajusteeton Mineral Eyeshadow Base Sensitive -luomivärinpohjuste.

Silmämeikkiin saat näyttävyyttä High Performance Eyeshadow Stylo -luomivärikynällä. Erittäin kestävän luomivärin koostumus on voidemainen, ja se kestää ennennäkemättömän pitkään. Käytä koko luomelle tai korostuksiin ja rajauksiin. Kierrekynän päässä on teroitin.

Kauniin rajauksen tekeminen on entistä helpompaa

Mineral Eye Stylerin innovatiivinen varsi takaa vakaan ja pitävän otteen, ja pehmeä värimassa levittyy höyhenenkevyesti. Kynän päässä on teroitin.

Soft Eye Liner -kynän värimassa on voidemaisen pehmeä, joten teet rajauksen todella helposti. Rajauksesta tulee muutamassa minuutissa vedenkestävä.

Nestemäisen Vinyl Effect Eyeliner -rajausvärin siveltimellä teet selkeän, näyttävän silmänrajauksen.

High Precision Liquid Linerin erikoiskuiduista valmistettu sivellinkärki takaa tarkan rajauksen. Sopii herkille silmille, hajusteeton.

Hiilenmustalla Khol Eye Liner Long Lasting -rajauskynällä teet näyttävän rajauksen hurmaavaan smoky eye -meikkiin! Sopii sekä sisä- että ulkorajaukseen.

Erityisen ohutkärkinen Sensitive Fine Liner -tussirajaus mahdollistaa tarkan rajauksen ripsirajaan. Muotoillun varren ansiosta tussi on helppokäyttöinen. Hajusteeton, sopii myös herkkäsilmäisille.

 

ARTDECO Art Couture Collection

ARTDECO juhlistaa 30-vuotista taivalta aikuisen naisen meikkilaukkua hellivillä, erittäin tyylikkäillä Art Couture Premium -tuotteilla. Mosaiikki-idea täydentyy uusilla, laadukkailla Premium-rasioilla, silmämeikki syntyy upeilla, kestävillä Art Couture Long-wear -luomiväreillä, ja lisäksi ylelliset poskipunat, uudet 3 in 1 Primer -luomivärinpohjusteet sekä laadukkaat Premium-siveltimet täydentävät juhlat.

3 in 1 Eye Primer -pohjuste tekee silmämeikin teosta todella helppoa: luomiväri levittyy kauniisti ja kestää pitkään. Sellaisenaan Primer on luonnollinen, matta sävy, joka tasoittaa luomea. Kylmä roosa nro 2, lämmin persikkainen sävy nro 5.

Upea silmämeikki syntyy helposti uusilla Long-wear Eyeshadows -luomiväreillä. Niissä on runsaasti pigmenttiä, mutta kevyen, silkkisen koostumuksen ansiosta niitä on helppo käyttää. Voidaan levittää kuivana tai kosteana, sekä käyttää rajauksena. 12 laadukasta sävyä mattana ja 12 satiinin hohtoista, tyylikästä helmiäissävyä. Värinapit ovat totuttua kookkaampia, 1,5 tavallisen mosaiikkiluomivärinapin kokoisia. Luomiväri on hajusteeton.

Erittäin tyylikäs, musta Beauty Box Premium -mosaiikkirasia neljälle uudelle Long-wear -luomivärille.

Napakalla, pehmeällä vuohenkarvaisella Eyeshadow Brush Premium Quality -luomivärisiveltimellä sekä voidemainen että puuterimainen luomiväri levittyy kauniisti.

Luomivärin häivytyssivellin Eyeshadow Blending Brush Premium Qaulity on vuohenkarvaa. Ovaali muoto tekee häivyttämisestä helppoa ja nopeaa.

Napakka rajaussivellin 2 Style Eyeliner Brush Premium Quality sopii sekä tarkkaan rajaukseen että dramaattisemman tyylin luomiseen. Käytä uusia luomivärejä kosteana rajausvärinä!

Uudenlainen koostumus tekee Satin Blush long-lasting -poskipunasta kestävän ja erityisen helposti levitettävän. Laadukas rasia korostaa uutuuspunan tyylikkyyttä. Valitse toisiinsa soinnutet kolme väriä: lämmin paletti Satin blush nro 30 tai viileä sävypaletti Satin rose nro 40. Hajusteeton.

Viistoon leikattu poskipunasivellin Blusher Brush Premium Quality käy sekä voidemaisille että puuterimaisille punille. Vuohenkarvaa.