ARTDECO kynsille

Kauniit kynnet helposti

Upeat kynnet kaipaavat säännöllistä huoltoa. ARTDECOn manikyyrivälineillä ja tehokkailla hoitotuotteilla kynsienhoito on helppoa. Oikeat hoitotuotteet takaavat hyvin hoidetut kynnet hetkessä!

Viilat ja manikyyritarvikkeet

Upeat kynnet kaipaavat säännöllistä huoltoa. Erittäin kestävät ja huolellisesti valmistetut erikoiskynsiviilat ovat hellävaraisia kynsillesi. Useita erilaisia!

Cuticle Remover Gel estää säännöllisesti käytettynä kynsinauhojen rispaantumista. Pehmittää kuivuneen ihon, ei vahingoita terveitä kynsinauhoja. Huuhdeltava.

 

Kosteuttava Nail Massage Cream -kynsivoide pehmittää kynsinauhat, tekee kynsistä joustavammat ja ehkäisee kynsien halkeilua. Sisältää A- ja E-vitamiinia.

Intensive Nail Treatment -hoitoöljy parantaa kynsien joustavuutta. Arvokkaat luonnon kasviöljyt sekä A-, E- ja C-vitamiinit suojaavat ja vahvistavat kynsiä.

Kosteuttava Moisture Nail Lacquer antaa kynsille kauniin, siistin ja luonnollisen kiillon ja peittää pienet virheet kynnen pinnassa. Alppiruusun lehdistä saatavat kantasolut suojaavat kynttä ja kynsinauhoja ja toimivat antioksidanttina. Säännöllisesti käytettynä kynsistä tulee vahvemmat ja kestävämmät. Parhaan tuloksen saavutat kun käytät lakkaa säännöllisesti kerran tai kaksi viikossa. Hennon roosa sävy.

Intensive Nail Care Stick
-hoitokynä kuiville hauraille kynsille ja kynsinauhoille. 100% luonnon kasviöljyt sekä A-, E- ja C-vitamiini vahvistavat kynsiä.

Hoitava lakka Repair & Care Nail Lacquer sopii kuiville hauraille kynsille myös aluslakaksi. Vitamiiniyhdiste, vehnäproteiini ja hivenaineet yhdessä hoitavat ja suojaavat kynttä. Kynnet tulevat luonnollisen kauniin kiiltäviksi. 

Nail Power with Keratin on kynnen kasvua aktivoiva hoitolakka. Sisältää keratiinia ja hartsia, ehkäisee liuskoittumista ja lohkeilua sekä

vahvistaa kynttä. Sopii kaikille, erityisen hyvin pehmeille ja lohkeileville kynsille.

 


Kaikille kynsille

Vaalentavat lakat, tasoittava aluslakka ja kynnen rakennetta vahvistava hoitokynä sopivat kaikille kynsille.

Mineraalipitoinen Ridge Filler -aluslakka tasoittaa kynnen pinnan hetkessä. Kvartsi suojaa ja tasoittaa kynnen pinnan harjanteet ja epätasaisuudet, ruusun öljy hoitaa kynttä. E-vitamiini suojaa vapailta radikaaleilta ja tasapainottaa kosteuspitoisuutta. Luonnollisen läpikuultava vaalea lakka sopii sellaisenaankin käytettäväksi.

Nail Whitener -lakat vaalentavat kynttä optisesti. Välitön vaalentava vaikutus ja huoliteltu lopputulos: Classic-lakka on kynnellä kirkas, French Look -lakassa on aavistus valkoista helmiäishohdetta ja French Rosé -lakassa on hento vaaleanpunainen sävy.


ARTDECO ArtCoutureNailLacquer2014

Lakkauksessa jokainen sekunti lasketaan!
Pikakuivattava Quick Dry Drops on jokaisen kiireisen naisen unelma. Se kuivattaa värilakan vain 30 sekunnissa, ja lisäksi uskomattoman helposti: pudota pisara kuivattajaa kätevästi pipetillä vielä hieman kostean lakan päälle, odota pieni hetki ja valmista on!

ARTDECO kynsilakat poistolaput

ARTDECO Art Couture -lakka tuo kynnelle upean kestävän ja kiiltävän pinnan. Runsaasti väripigmenttä, täydellinen peittävyys ja nopea kuivuminen. Laadukas sivellin varmistaa lakan tasaisen ja tarkan levityksen. UV-suoja säilyttää värin kirkkaana. Useita sävyjä!

Muista myös kätevä asetoniton lakkausvirheiden korjauskynä Nail Polish Corrector Stick, asetoniton ARTDECO-lakanpoistoaine sekä asetonittomat Kynsilakanpoistolaput mukaan matkalle & mökille, 30kpl rasiassa.