ARTDECO kynsille

Kauniit kynnet helposti

Upeat kynnet kaipaavat säännöllistä huoltoa. ARTDECOn manikyyrivälineillä ja tehokkailla hoitotuotteilla kynsienhoito on helppoa. Oikeat hoitotuotteet takaavat hyvin hoidetut kynnet hetkessä!

Viilat ja manikyyritarvikkeet

Upeat kynnet kaipaavat säännöllistä huoltoa. Erittäin kestävät ja huolellisesti valmistetut erikoiskynsiviilat ovat hellävaraisia kynsillesi. Useita erilaisia!

Cuticle Remover Gel estää säännöllisesti käytettynä kynsinauhojen rispaantumista. Pehmittää kuivuneen ihon, ei vahingoita terveitä kynsinauhoja. Huuhdeltava.

ARTDECO kynsille

Kuiville ja hauraille kynsille

Kuiville ja hauraille kynsille kehitetyt erikoistuotteet takaavat kynsillesi parhaan mahdollisen hoidon. Tuloksena on hyvinvoivat, kauniit ja kiiltävät kynnet.

Kosteuttava Nail Massage Cream -kynsivoide pehmittää kynsinauhat, tekee kynsistä joustavammat ja ehkäisee kynsien halkeilua. Sisältää A- ja E-vitamiinia.

Intensive Nail Treatment -hoitoöljy parantaa kynsien joustavuutta. Arvokkaat luonnon kasviöljyt sekä A-, E- ja C-vitamiinit suojaavat ja vahvistavat kynsiä.

Nopeasti imeytyvä Moisture Nail Gel tarjoaa hemmottelevan hoidon kuiville ja rasittuneille kynsille. Kukkaistuoksuinen vesipohjainen hierontageeli lisää tutkitusti kosteuspitoisuutta sen sisältämän ainutlaatuinen kasvipohjaisen yhdisteen, DayMoist CLR™, ansiosta. Jopa hennot ja hauraat kynnet tuntuvat terveiltä ja hoidetuilta. Pantenoli ja urea kosteuttavat ja estävät kosteuden haihtumista. C- ja E-vitamiini suojaavat kynttä. Hiero geeliä kynsille ja kynsinauhoihin päivittäin.

Kosteuttava Moisture Nail Lacquer antaa kynsille kauniin, siistin ja luonnollisen kiillon ja peittää pienet virheet kynnen pinnassa. Alppiruusun lehdistä saatavat kantasolut suojaavat kynttä ja kynsinauhoja ja toimivat antioksidanttina. Säännöllisesti käytettynä kynsistä tulee vahvemmat ja kestävämmät. Parhaan tuloksen saavutat kun käytät lakkaa säännöllisesti kerran tai kaksi viikossa. Hennon roosa sävy.

Intensive Nail Care Stick
-hoitokynä kuiville hauraille kynsille ja kynsinauhoille. 100% luonnon kasviöljyt sekä A-, E- ja C-vitamiini vahvistavat kynsiä.

Hoitava lakka Repair & Care Nail Lacquer sopii kuiville hauraille kynsille myös aluslakaksi. Vitamiiniyhdiste, vehnäproteiini ja hivenaineet yhdessä hoitavat ja suojaavat kynttä. Kynnet tulevat luonnollisen kauniin kiiltäviksi.

Pehmeät & ohuet kynnet

Pehmeät, ohuet kynnet vaativat vahvistavaa ja tasapainottavaa hoitoa.

Kalsiumia sisältävä Nail Growth Activator with Calcium on kynnen kasvua aktivoiva hoitolakka. Tehokkaat vaikutusaineet arganöljy ja inkapähkinäöljy parantavat kynnen elastisuutta ja kestävyyttä. Rooibos-tee aktivoi, E-vitamiini toimii antioksidanttina, ginkgo-uute vahvistaa ja mineraali- ja merileväyhdiste kosteuttaa kynttä.

Kaikille kynsille

Vaalentavat lakat, tasoittava aluslakka ja kynnen rakennetta vahvistava hoitokynä sopivat kaikille kynsille.

Uudenlainen, aktivoiva ja vahvistava hoitokynä All in One Nail Stick With Argan parantaa kynnen rakennetta.  Sisältää runsaasti ensiluokkaisia kasviöljyjä sekä E-vitamiinia, jotka edesauttavat kynsien kasvua ja uusiutumista, sekä kosteuttavat kynsinauhoja.

Mineraalipitoinen Ridge Filler -aluslakka tasoittaa kynnen pinnan hetkessä. Kvartsi suojaa ja tasoittaa kynnen pinnan harjanteet ja epätasaisuudet, ruusun öljy hoitaa kynttä. E-vitamiini suojaa vapailta radikaaleilta ja tasapainottaa kosteuspitoisuutta. Luonnollisen läpikuultava vaalea lakka sopii sellaisenaankin käytettäväksi.

Nail Whitener -lakat vaalentavat kynttä optisesti. Välitön vaalentava vaikutus ja huoliteltu lopputulos: Classic-lakka on kynnellä kirkas, French Look -lakassa on aavistus valkoista helmiäishohdetta ja French Rosé -lakassa on hento vaaleanpunainen sävy.


ARTDECO ArtCoutureNailLacquer2014

Lakkauksessa jokainen sekunti lasketaan!
Pikakuivattava Quick Dry Drops on jokaisen kiireisen naisen unelma. Se kuivattaa värilakan vain 30 sekunnissa, ja lisäksi uskomattoman helposti: pudota pisara kuivattajaa kätevästi pipetillä vielä hieman kostean lakan päälle, odota pieni hetki ja valmista on!

ARTDECO kynsilakat poistolaput

ARTDECO Art Couture -lakka tuo kynnelle upean kestävän ja kiiltävän pinnan. Runsaasti väripigmenttä, täydellinen peittävyys ja nopea kuivuminen. Laadukas sivellin varmistaa lakan tasaisen ja tarkan levityksen. UV-suoja säilyttää värin kirkkaana. Useita sävyjä!

Muista myös kätevä asetoniton lakkausvirheiden korjauskynä Nail Polish Corrector Stick, asetoniton ARTDECO-lakanpoistoaine sekä asetonittomat Kynsilakanpoistolaput mukaan matkalle & mökille, 30kpl rasiassa.