ARTDECO huulimeikki

Hymy joka kestää!

Pohjustus

Lip Filler Base -pohjuste antaa huulille näkyvästi kohottavan efektin, sekä tekee huulista tasaisemmat ja täyteläisemmät. Pohjuste kiinnittää huulipunan, ja luonnollinen läpnäkyvä sävy nostaa esiin huulipunan todellisen sävyn. Hoitavat vahat, aloe vera, karitevoi ja arvokkaat öljyt pitävät huulet pehmeinä.

Beauty Balm Lip Base -pohjuste paitsi kiinnittää huulimeikin, myös hoitaa ja suojaa huulia. Se neutraloi huulten värin, jolloin huulipuna tai -kiilto pääsee oikeuksiinsa. Kaunis huulimeikki ei karkaa juonteisiin, kun levität kevyen pohjusteen tarkasti aplikaattorilla.

Muotoile tarvittaessa huulten rajaa ihon sävyisellä Mineral Lip Styler 02 Skin Corrector -kynällä.

 

Huulten Rajaus

Jokaiseen onnistuneeseen huulimeikkiin tarvitaan huolellinen huulten rajaus! Huulten rajaaminen tuo huulet kauniimmin esille ja se ehkäisee huulipunan karkailua. Kestävä rajaus syntyy joko Soft Lip Liner-, tai Mineral Lip Styler -huultenrajauskynällä. Rajauskynien pehmeän koostumuksen ansiosta huulten rajaus onnistuu helposti ja nopeasti.

 

Huulipunat

Art Couture Lipstick - huulipunan samettisen pehmeä koostumus ja sensuelli hohde yhdistyvät täyteläisen vietteleviin värisävyihin. 

Color Lip Shine -punan salaisuus piilee koostumuksessa, joka antaa sille voidemaisen täyteläisyyden , mutta geelimäisen keveyden ja kiillon. Se saa huulet näyttämään ja tuntumaan kauniilta ja hyvin hoidetuilta. 

Ylellisessä High Performance -huulipunassa on loistava kiilto, upeat värit ja vastustamattoman kevyt ja joustava koostumus. Maxi Lip -vaikutusaineen ansiosta huulet näyttävät täyteläisemmiltä ja samalla se häivyttää optisest juonteita. Pantenoli ja E-vitamiini hoitavat huulia.

Long-wear Lip Color on erittäin kestävä huulipuna, joka luo huulille samettisen ilmeen. Voidemainen väri pysyy huulilla erityisen pitkään, ja hoitava koostumus pitää huulet mielyttävän pehmeinä.

Pure Moisture Lipstick -huulipuna sisältää hoitavia mineraaleja kuten piitä, kalsiumia, magnesiumia ja rautaoksideja sekä hyaluronihappoa, joka kosteuttaa huulia. Hehkuvat värit levittyvät huulille silkinpehmeästi.